Marketing in ontwikkeling.

Alweer een wat oudere video, maar zeker de moeite waard om te bekijken. Al is het alleen maar om de vormgeving van de video.
De video geeft een goede weergave van de ontwikkelingen die impact hebben gehad op de adverteerder – consument-relatie. Met als belangrijkste redenen: mobiliteit, individualisme, internet en convergentie. Consequentie van dit alles, is dat de consument dagelijks wordt gebombadeerd met informatie.

Door de komst van Social Media is het er voor zowel de consument als adverteerder niet makkelijker op geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>