3D projection mapping voor de spectaculaire opening van H&M in Amsterdam.

H&M heeft de grootste Nederlandse winkel op de Dam in Amsterdam geopend. Ruim 3 minuten konden de genodigden gasten en het toegestroomde publiek op de Dam genieten van een surrealistisch sprookje van licht en magische effecten. Een rood gestrikt lint dat het gehele pand omvat springt open en het historisch gebouw transformeert in een kleurrijk poppenhuis waarin niets is wat het lijkt. Op het moment dat een ouderwets muziekdoosje begint te spelen ontwaakt het gebouw en zijn het de ontsnappende muzieknoten die de verschillende kamers doen oplichten.
De flagshipstore is tevens de eerste winkel waar de interieurcollectie van H&M te koop zal zijn.
Mooie, impactvolle gebeurtenis die veel free publicity heeft gegenereerd (de video is zo’n 100.000x bekeken). Maar bovenal, weer een typische H&M introductie. Verrassend, rebels en toch classy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>