Mi6 does it again.

De geheime dienst van Engeland is wat naïef als het gaat om de impact van internet. Het nieuwe hoofd (codenaam C) van de Britse geheime dienst MI6 ligt onder vuur omdat zijn vrouw persoonlijke details op haar Facebook had geplaatst. Foto’s van zijn kinderen, vakantiefoto’s, maar ook het adres van de privé woning zijn openbaar dankzij Facebook. Ze had haar profiel niet afgeschermd, waardoor het in potentie voor ongeveer 200 miljoen leden van Facebook te zien was……

Het is niet de eerste keer dat Mi6 ‘gevoelige’ informatie laat rondslingeren. Naast het meenemen van papieren naar huis en in de metro, zal nu ongetwijfeld een verbod komen op het gebruik van sociale netwerken door familieleden van MI6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>