Consumenten schitteren in hun eigen commercial.

De belgische mobiele provider Proximus is een generation movie project gestart. Op hun site kan iedereen foto’s uploaden, die moeten lijken op het voorbeeld plaatje. Uiteindelijk heeft Proximus alle foto’s achter elkaar geplakt, waardoor een vrolijke reclame film ontstaat.
900 jongeren hebben zich voor dit project geregistreerd en hebben in totaal 2.000 foto’s ge-upload. 472 hiervan zijn geselecteerd voor de commercial van Proximus Generation. Hierdoor spelen 235 belgen nu dus een rol in de commercial die in het voorjaar op TV was te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>