Een plek in het hart.

hartje
Een onderzoek van Bloom laat zien hoe onze samenleving verandert en wat dat betekent voor organisatie, merk en marketing. Het belooft een verschuiving van oude naar nieuwe marketing. Dit betekent onder andere dat we van een economisch model naar een sociaal-economisch model gaan. Ook voorspelt het onderzoek dat het concept merk verandert van een middel tot winstmaximalisatie naar het merk als middel tot maatschappelijke bijdrage, en van merk staat voor zekerheid naar merk is een beweging.

In de nabije toekomst zal het volgens de trend analyse van Bloom bij marketing niet meer gaan om het kopen van een plek in het hoofd van de consument, maar om de passie om een plek in het hart te verdienen en zullen we van push- en pull werking naar een magnetisme-werking overgaan.

Een situatie waarin het merkideaal van een groep mensen die dit ideaal deelt zal aantrekken en waarin deze merkvrienden op hun beurt als ambassadeurs weer anderen inspireren en motiveren

Een gedachte over “Een plek in het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>